Ця ягідка з особливим смаком і з характером. Ті, хто хоч раз вирішили спробувати, вже ніколи не забудуть цей смак, і байдужою до себе журавлина не залишить нікого. Яскравий смак з кислинкою чудово доповнює різні страви, смакує у десертах, неперевершена у випічці, добре доповнює м'ясні страви у складі соусів, чудова у трав'яних чаях. А користь журавлини може переконати навіть затятих противників ввести її в раціон. Журавлина чудовий антиоксидант, підтримує серцево-судинну систему, має жарознижуючий ефект. А ще, журавлина - рослина довгожитель, її вік може перевищувати і 100 років. І цим вона ніби дає натяк, якщо постійно вживати цю ягідку, теж можна жити довго і мати міцне здоров'я.
Поживна цінність: 289,08 ккал
БЖВ: Жири: 1,03 г / Білки: 0,49 г / Вуглеводи: 64,76 р
Умови зберігання: темне та їй місце при температури <25℃
та відносній вологості <75%
Термін зберігання: 6 місяців з дати пакування
Основні атрибути | |
---|---|
Вага | 1000 г |
- Ціна: 350 ₴/кг