Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Новий урожай! З приємною слабкою кислинкою. Яскравий колір - не ознака обробки. Курага за вмістом вітамінів значно поступається свіжим плодам абрикоси, але по складу мікро- і макроелементів коштує на ступінь вище.
У неї входять вітаміни: А, В1, В2, З, РР;
мінерали: калій, кальцій, магній, натрій, фосфор, залізо; клітковина, жирні і органічні кислоти.
Використання кураги для приготування компотів і відварів, допомагає боротися з сечокам'яною хворобою. Разом з рідиною з організму виводяться шлаки і токсини, а пектинові речовини кураги здатні виводити важкі метали і радіонукліди.
Основні атрибути | |
---|---|
Вага | 1000 г |
- Ціна: 400 ₴/кг